Сертификати Cambridge

Изпитите на Кеймбридж, които са световно признати от над 20 000 университета, работодатели и правителствени организации, предоставят възможност за отлично образование и професионално развитие.

повече информация

Сертификати Pearson

Алианс притежава международна акредитация като отворен изпитен център със сертифицирани изпитващи на изпитния борд PEARSON TEST OF ENGLISH за изпитите International Certificate PTE General и International Certificate Young Learners (PTE YL).

повече информация

Немски сертификати

Алианс предлага на изучаващите немски език в ученическите групи подготовка и възможност за участие в изпитите на Гьоте-институт за младежи съответно за нивата А1 (Fit in Deutsch 1), А2 (Fit in Deutsch 2) и В1 (Geothe Zertifikat).

повече информация

Cambridge YLE A2 Flyers в Алианс

A2 Flyers е за четвъртокласници и тийнейджъри, завършили трето ниво (А2). Изпитът показва, че детето ви може да разбира простички ежедневни ситуации и да общува в тях на основен английски език.

Децата, които се явяват на този изпит са обикновено на възраст между 9 и 12 години и са учили английски език в училище около 2 - 3 години (около 250 часа чуждоезиково обучение).

По време на изпита детето ви ще трябва:

  • да каже какви са разликите между две картини или разкази;
  • да напише или разкаже кратък разказ на английски език;
  • да задава въпроси и да използва минало време.

Изпитът се състои от три части

Максималният брой значки за всяка част на изпита е пет. Резултатът от изпита не се определя като издържал или неиздържал.


  Слушане

25 минути
Максимум пет значки

  Четене и писане

40 минути
Максимум пет значки

  Говорене

7-9 минути
Максимум пет значки

Какво става, след като детето ми се яви на този изпит?

Сертификатът е с определен брой значки с логото на Cambridge, които детето ви ще получи като награда за постиженията си.Сертификатите се получават около месец след изпита.

Cambridge English: A2 Key for Schools (KETfS)

Какво представлява изпита?

Препоръчителна детска литература

Cambridge English Young Learners

Cambridge YLE Starters

Cambridge YLE Pre A1 Starters

Подходящ за деца в I и II клас.

Starters е подходящ за малки деца в първи и втори клас. Той насърчава децата да учат английски от ранна възраст и създава положително отношение към езиковите изпити. По време на изпита детето трябва да покаже, че разпознава цветовете на английски език, както и да отговори на съвсем прости въпроси за себе си.


Cambridge YLE Movers

Cambridge YLE A1 Movers

Подходящ за деца в трети клас.

Този изпит ще насърчи децата да общуват на английски в реални ситуации и да си създадат положително отношение към езиковите тестове. По време на изпита детето трябва да покаже, че разбира основни инструкции на английски език, да попълни малък формуляр или да отговори на въпроси за себе си и да отговори на въпроси, които чува или чете в детски разказ.


Cambridge YLE Flyers

Cambridge YLE A2 Flyers

Подходящ е за деца в IV клас.

Изпитът показва, че детето ви може да разбира простички ежедневни ситуации и да общува в тях на основен английски език. Децата, които се явяват на този изпит са обикновено на възраст между 9 и 12 години и са учили английски език в училище около 2 - 3 години (около 250 часа чуждоезиково обучение). 

Алианс е оторизиран подготвителен център за изпитите на Университета Кеймбридж – Cambridge ESOL Examinations (Cambridge English Language Assessment). В дългогодишната си история сме подготвили успешно хиляди курсисти, които вече притежават сертификати  на Кеймбридж - B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency, IELTS. Вече даваме възможност на нашите най-малки възпитаници да се подготвят за детските нива на Кеймбридж – Cambridge YLE Pre A1 Starters, Cambridge YLE A1 Movers, Cambridge YLE A2 Flyers, A2 KET for Schools, B1 PET for Schools и да се явят за удостоверяване степента на владеене на езика. Свържeте се с нас, за да получите повече информация. Регистрацията за изпитите Pre A1 STARTERS, A1 MOVERS, A2 FLYERS и самите изпити се провеждат в сградата на Алианс. Регистрацията за изпитите A2 KET for Schools, B1 PET for Schools се извършва в Алианс, а самите изпити в Британски съвет.


Проверете кой изпит на Cambridge е най-подходящ за Вас


Изпити и изпитни сесии

Pearson Test of English (всички нива)

16 юни 2018 г.

На PTE General могат да се явяват и възрастни курсисти освен ученици. Краен срок за регистрация 18.04.2018 г. в административния отдел на Алианса.

повече информация


Cambridge изпити

На 20 май 2018 г., в сградата на Алианс на бул. "Мария Луиза" №45 ще се проведат изпитите Starters, Movers и Flyers.

Регистрацията за тези изпити ще се извършва в Центалния клон на Алианс на ул. Капитан Андреев №1. Краен срок за регистрация 14.04.2018 г.

KET for Schools и PET for Schools испитите ще се проведат на 9 юни 2018 г. в сградата на Британски съвет.

Устният изпит ще се проведе в периода от 01.06.2018г. до 10.06.2018.г.

Регистрацията за тези изпити ще се извършва в Централния клон на Алианс на ул.Капитан Андреев №1, кв. Лозенец до 23.04.2018 г.

повече информация


JETSET изпити

На 3 юни 2018г., в сградата на Алианс ще се проведе изпитната сесия за JETSET (SENIOR ENGLISH TEST and JUNIOR ENGLISH TEST).

Kрайния срок за регистрация e 18.04.2016 г.

повече информация


Goеthe Institut изпити

Свържете се с нас за повече информацияТози сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече Ok