Сертификати Cambridge

Изпитите на Кеймбридж, които са световно признати от над 20 000 университета, работодатели и правителствени организации, предоставят възможност за отлично образование и професионално развитие.

повече информация

Сертификати Pearson

Алианс притежава международна акредитация като отворен изпитен център със сертифицирани изпитващи на изпитния борд PEARSON TEST OF ENGLISH за изпитите PTE General и PTE Young Learners.

повече информация

Немски сертификати

Алианс предлага на изучаващите немски език в ученическите групи подготовка и възможност за участие в изпитите на Гьоте-институт за младежи съответно за нивата А1 (Fit in Deutsch 1), А2 (Fit in Deutsch 2) и В1 (Geothe Zertifikat).

повече информация

Алианс е акредитиран отворен изпитен център на два престижни международни изпита – Pearson JETSET LCCI и PEARSON TEST OF ENGLISH (London Test of English).

Алианс е сертифициран подготвителен център на CAMBRIDGE за Young Learners и за високите академични нива – Кеймбридж First Certificate in English, Кеймбридж English: Advanced, Кеймбридж English: Proficiency, Кеймбридж IELTS.

Ние подготвяме успешно курсистите си и за престижните немски изпити на Гьоте-институт, както и за френските изпити DELF.

Нашият екип включва сертифицирани изпитващи за всички английски и немски изпити.


В дългогодишната ни успешна дейност сме подготвили стотици курсисти, с висока успеваемост в резултатите. Всяка година десетки наши възпитаници получават безсрочни езикови сертификати, които не само удостоверяват езиковото им ниво, но част от тях могат да послужат при кандидатстване в университети в чужбина, пред работодатели и други организации.


Качествената подготовка, високоспециализираните преподавателски кадри, най-новите и адекватни учебни системи, високия годишен хорариум (от първи до шести клас - до 187 часа / годишно; от седми до десети клас - до 176 часа / годишно) и отлично балансираните ни ценови условия са ключа към успеха.

Алианс винаги е бил и е клиентски ориентиран. Защото нашата задача е да Ви асистираме по целия път на овладяване на езика, като крайната цел е да Ви подготвим успешно за явяване на международен изпит и получаване на сертификат за съответното ниво.


Сертификатната подготовка се осъществява не само по време на годишните ни курсове. През лятото Алианс предлага интензивни едномесечни курсове за покриване на езиковите нива, необходими за явяване на изпитите FCE, CAE, CPE и курсове насочени само към работа по тестовете на изпитите, за свикване с формата на изпита, времетраенето и овладяване на техники за добро справяне с теста в изпитния ден.


Информация относно класа в Алианс и съответствието му към нивото по Общоевропейската езикова рамка

Изпити и изпитни сесии

Pearson Test of English (всички нива)

16 юни 2018 г.

На PTE General могат да се явяват и възрастни курсисти освен ученици. Краен срок за регистрация 18.04.2018 г. в административния отдел на Алианса.

повече информация


Cambridge изпити

На 20 май 2018 г., в сградата на Алианс на бул. "Мария Луиза" №45 ще се проведат изпитите Starters, Movers и Flyers.

Регистрацията за тези изпити ще се извършва в Центалния клон на Алианс на ул. Капитан Андреев №1. Краен срок за регистрация 14.04.2018 г.

KET for Schools и PET for Schools испитите ще се проведат на 9 юни 2018 г. в сградата на Британски съвет.

Устният изпит ще се проведе в периода от 01.06.2018г. до 10.06.2018.г.

Регистрацията за тези изпити ще се извършва в Централния клон на Алианс на ул.Капитан Андреев №1, кв. Лозенец до 23.04.2018 г.

повече информация


JETSET изпити

На 3 юни 2018г., в сградата на Алианс ще се проведе изпитната сесия за JETSET (SENIOR ENGLISH TEST and JUNIOR ENGLISH TEST).

Kрайния срок за регистрация e 18.04.2016 г.

повече информация


Goеthe Institut изпити

Свържете се с нас за повече информацияТози сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече Ok