LCCI Pearson JetSet в Алианс

LCCI PEARSON JETSET са едни от най-престижните английски тестове за определяне степента на владеене на английски език от чужденци. LCCI PEARSON JETSET показват на децата докъде са стигнали в успешното овладяване на английския език и им дават допълнителна мотивировка за учене. Тестовете се провеждат при нас – в единствения лицензиран от LCCI изпитен център с акредитирани изпитващи и най-старото и престижно чуждоезиково учебно заведение в България. Проверката на изпитните работи се извършва в Лондон от независими експерти на Международния център за развитие на образованието към LCCI, откъдето се издават и сертификати. На изпитите LCCI PEARSON JETSET могат да се явяват и възрастни курсисти за нивата от А1 до С2.

Сертификатите са признати от всички училища, колежи и университети във Великобритания и в много други страни по света.

Тестовете LCCI PEARSON JETSET се състоят от две части: писмена и устна. Писмената включва слушане, четене и писане.


1

Level 1

Level 1 е подходящо за второкласници и тийнейджъри, завършили първо ниво. Продължителността на писмения изпит е 2 часa и 20 минути, а на устния - 15 минути.

2

Level 2

Level 2 (A1) е подходящо за третокласници и тийнейджъри, завършили второ ниво. Продължителността на писмения изпит е 2 часa и 20 минути, а на устния - 15 минути.

3

Level 3

Level 3 (A2) е подходящо за четвъртокласници и тийнейджъри, завършили трето ниво. Продължителността на писмения изпит е 2 часa и 50 минути, а на устния - 15 минути.

4

Level 4

Level 4 (B1) e подходящо за петокласници и тийнейджъри, завършили четвърто ниво. Продължителността на писмения изпит е 3 часa, а на устния - 15 минути.

5

Level 5

Level 5 (B2) e подходящо за шестокласници и тийнейджъри, завършили пето ниво. Продължителността на писмения изпит е 3 часa и 30 минути, а на устния - 20 минути.

6

Level 6

Level 6 (С1) e подходящо за седмокласници и тийнейджъри, завършили шесто ниво. Продължителността на писмения изпит е 3 часa и 45 минути, а на устния - 20 минути.

7

Level 7

Level 7 (С2) e подходящо за осмокласници, деветокласници, дестокласници и единадесетокласници. Продължителността на писмения изпит е 4 часa и 45 минути, а на устния- 20 минути.


Алианс притежава международна акредитация като отворен изпитен център със сертифицирани изпитващи на изпитния борд PEARSON TEST OF ENGLISH за изпитите PTE General и PTE Young Learners.

Нашата цел да осигурим висок стандарт в обучението, е подкрепена с истински факти. Желанието да се развиваме не са само изречени фрази, а действия, зад които стои много работа и професионализъм.

Вече повече от десет години Алианс e отворен изпитен център и на PEARSON JETSET LCCI.

Свържeте се с нас, за да получите повече информация за изпитите и сертифицирането, което предлагаме.


Проверете Вашето приблизително ниво на английски


Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече Ok